شبیه سازی امواج
جفت ارز دلار کانادا به فرانک سوئیس در تایم فریم ماهانه در میانه راهِ اصلاح بلند مدتی است که پس از یک صعود عظیم اتفاق افتاده است. بدرستی مشخص نیست که این صعود مربوط به کدام دهه و کدام موج می باشد اما از شمایل امواج می توان این اصلاح را مربوط به اصلاح ریز موجی بلند از موجی اصلی (موج ۳ و یا ۵) در تایم فریم های بالاتر دانست.
بررسی امواج اصلی
موج پنج کوتاه، موج A کوتاهِ بعد از موج ۵ و موج B بلند می تواند نشان دهنده ی انتهای یک موج شارپ باشد که موج ۵ و اصلاح A و B کل موج را با یکدیگر ادغام کرده است و پس از ان یک موج ریزشی رخ داده است که می تواند موج C باشد.
از طرفی کف موج ۴ اصلی و کف A توسط موج اخر شکسته شده است و پس از تلاش نتوانسته مجددا به منطقه ی فوق بازگشتی داشته باشد که می تواند تاییدیه ای جهت اثبات موج شماری این جفت ارز باشد.
پس از اتمام موج C انتظار می رود قیمت مجددا صعودی دیگری را به عنوان صعود اخر موج اصلی تایم بالاتر تجربه کند.
بررسی موج ریزشی جاری به عنوان موج C فرضی
موج C فرضی پس شکست ترند لاین در محدوده نشان داده شده در تصویر پست قبلی و پس از خروج از کف موج A (اخرین کف) در محدوده ی داخلی لاین های قرمز رنگ نوسان کرده و سپس از کانال خود به منطقه ریزین خط حمایتی ترسیم شده بیرون افتاده است و بدون نیروی محرکه صعودی در حال تلاش برای تست مجدد جهت ورود به منطقه قبلی خود می باشد.
موج C هنوز تکمیل نشده است (در پست بعدی به بررسی ریز موج های این موج خواهم پرداخت.)
در صورت درستی سناریو های گفته شده تا اینجا، موج C قادر نخواهد بود مجددا به منطقه فوق بازگشتی داشته باشد و می بایست دورخیز بیشتری داشته باشد تا هم امواج درونی خود را تکمیل کند و هم جهت تیک اف نیروی محرکه ی صعودی در انتهای موج C ایجاد شود.
موج شماری موج جاری ( C فرضی )
تصویری از تایم فریم هفتگی جهت بررسی واضح تر ریز موج ها مشاهده می کنید.
موج سی می تواند به شکل یک ABC با امواج درونی و یا یک ۵ موجی مستقل و واضح بر روی تایم فریم هفتگی اتفاق بیافتد.
بهترین سناریو متصور برای جفت ارز دلار کانادا به فرانک سوئیس یک ABC بزرگ با موج A و همچنین موج B ساید همراه با کانالی نزولی می باشد که موج C ان در ابتدای راه و در حال تشکیل می باشد.
محل قرار گیری ریز موج C فرضی به عنوان آخرین ریز موج از C ماهانه، فرضی می باشد و صرفا جهت نامگذاری موج جاری است.