تحلیل تکنیکال گاز طبیعی NatGas

موج A

جمعه ۲ شهریور ۱۴۰۳

 


در تحلیل تکنیکال گاز طبیعی موج A را داخل کادر قرمز رنگ در تصویر و در تایم فریم روزانه مشاهده می کنید. این موج  بلافاصله پس از اتمام موج ایمپالس اصلی و خلاف جهت ترند اصلی به شکل یک ABC نزولی تشکیل شده است که بترتیب موج اول ان بشکل یک ۵ موجی ایمپالس و موج دوم و سوم ان به شکل ABC رخ داده است.

پس از اتمام این موج، امواج در تایم های پایین تر ابتدا با شیب بسیار کمی به سمت بالا گسترش یافته و پس از عدم شکست منطقه ی مقاومتی در محدوده ۳.۴۵۰ کانالی نزولی را تشکیل داده اند و قیمت مجددا وارد فاز نزولی جدیدی شده است.

بررسی موج B

 

این موج پس از اتمام موج ریزشی A و بشکل یک کانال نزولی با شیب کم تشکیل شده است.

یک سطح مقاومتی مهم در محدوده ۳.۴۷۵ که در تصویر مشخص شده است وجود دارد که اگر قیمت بتواند از سطح فوق عبور کند جفت ارز می تواند موقتا شکل صعودی به خود بگیرد. در صورت تداوم رشد هدف بعدی محدوده ۴.۹۴۵ خواهد بود جایی که فیبو ۶۱.۸ در ان حضور دارد.

اما بنظر نمیرسد این موج به دلیل ماهیت نزولی اصلاحی خود توانایی شکست سطوح مقاومتی پیش روی خود را داشته باشد و محتمل ترین حالت شکست، شکست منطقه حمایتی ۱.۵۵۰ و پس از ان شکست کف کانال و ورود به موج C می باشد.

همچنین همانطور که در پست اول گفته شد موج فوق می تواند با شکست سطح زیرین کانال، در محدوده ی موج C ترند را مجددا به شیب اولیه خود بازگرداند و بصورت شارپ تشکیل شود.

تحلیل گاز طبیعی NatGas

یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳

 

شبیه سازی امواج اصلاحی

جفت ارز گاز طبیعی به دلار امریکا در انتهای روند ریزشی و در حال تشکیل ریز موج های اصلاحی موج اخر خود است. در سناریو فوق موج C با تکمیل ۵ ریز موج abcde به اتمام می رسد و پس از ان موج افزایشی جدیدی تشکیل خواهد شود. در این سناریو امواج abc از موج C تکمیل شده و موج d در حال تشکیل است. پیشبینی می شود ریز موج اخر از موج d بشکل abc و موج e نیز به شکل یک ۵ موجی پهنه تشکیل شود.

بررسی امواج درونی موج سی (abcde)

در مدل فوق پتانسیل درونی گاز طبیعی جهت تشکیل مثلث جمع شونده ۵-۳-۵-۳-۵ بررسی شده است.

در این سناریو موج d می تواند تا حوالی ۷۹ درصد موج قبلی خود ینی عدد ۲.۷۹۳ افزایش داشته باشد (این محدوده با سطح بالای ترند لاین همپوشانی دارد).  بیشترین میزان کاهش موج e نیز تا محدوده ۲.۳۱۵ خواهد بود. اگر موج d بیشتر از محدوده ی گفته شده افزایش قیمت داشته باشد موج e کوتاه رخ خواهد داد و قیمت از محدوده ی بالاتری وارد موج افزایشی بعدی خواهد شد. همچنین هر گونه کاهش بیشتر از ۲.۳۱۵ در موج e می تواند قیمت را تا محدوده ترند لاین رسم شده پایین بیاورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *