تحلیل تکنیکال دلار به ین ژاپن

ماهانه:

جفت ارز USDJPY بعد از خلاصی از ترند لاین تاریخی خود از نگاه امواج الیوتی وارد موج جدیدی شده است. در تایم فریم ماهانه این موج را می توان موج A  بعد از یک 5 موجی کارکشن دیامتریک و یا شروع روند جدیدی بعد از یک اصلاح عمیق دانست.

محتمل ترین سناریو این است که یک 5 موجی ایمپالس اصلی در تایم فریم فوق در حال بوقوع پیوستن باشد. همچنین این موج اصلی می تواند به شکل 4 موج ABCD  و به شکل پهنه دونده نیز اتفاق بیوفتد.

دلیل ویژگی های مشترک موج جاری با امواج ماقبل خود را می توان محدوده ی قیمتی مشترک آن ها دانست از این رو جهت خلاصی از اصلاحات عمیق تایم های پایین تر، قیمت می بایست از آخرین محدوده مقاومتی خود عبور کند و منطقه را ترک کند تا بتواند شکل شارپ تری را بخود بگیرد.

همانطور که گفته شد این جفت ارز در امواج اولیه خود بسر می برد و محرک اصلی قیمت کانال های این جفت ارز در تایم های پایین تر می باشد. آنچه که انتظار می رود بعد از شکست این منطقه اتفاق بیوفتد این است که قیمت بتواند شکل شارپ تری به خود بگیرد و همچنین سقف بالاتری را ثبت کند.

هفتگی:

جفت ارز دلار به ین ژاپن بعد از شکست ترند لاین ماهانه و همینطور سطوح مقاوتی پیش رو در ناحیه اصلاح، تا کنون توانسته است دو بار با سقف کانال هفتگی خود برخورد کند اما هر دوبار موفق به شکست آن نشده است و در حال حاضر درمحدوده ی بالایی کانال هفتگی در حال معامله می باشد.

در حال حاضر ترند لاین هفتگی مانعی مقاومتی و سد راهی برای صعود این جفت ارز می باشد. این جفت ارز در تایم های پایین تر در حال تشکیل مدلی صعودی برای شکست این سطح و فتح قله ای جدیدتر می باشد.

روزانه :

بنظر می رسد که این جفت ارز در تایم فریم روزانه در حال تشکیل امواج اصلاحی صعودی  می باشد. کانال های داخلی در مسیر کانال های اصلی این تایم فریم قرار گرفته اند و  قیمت را به مناطق بالایی و پایینی  کانال روزانه منتقل می کنند.

اگر کندل های کانال چهار ساعته از محدوده ی خود از کانال اصلی خارج شوند در کانال روزانه باقی خواهند ماند زیرا اصلاح داخلی موج جاری در هسته ی خود در حال بوقوع پیوستن می باشد.

4 ساعته :

جفت ارز دلار به ین ژاپن داخل کانال 4 ساعته در حال افزایش قیمت و ثبت قله ها ی جدید است. محرک اصلی قیمت نیز در حال حاضر نوسانات داخلی کانال 4 ساعته می باشد.  در حال حاضر قیمت یکبار توانسته است سقف کانال 4 ساعته خود را شکسته و بعد از برخورد ناموفق به سقف کانال هفتگی مجددا به کانال خود بازگردد.

کانال 4 ساعته بزودی می بایست سقف و یا کف خود را بشکند. شکست سقف به معنای ثبت قله ای جدیدتر در موج جاری بوده و شکست رو به پایین به منزله یک دورخیز تا منطقه ی پولبک به لاین حمایتی آخر در محدوده 152 دلار و جهت حمله ی مجدد به سقف کانال هفتگی می باشد.

نتیجه گیری:

در حال حاضر نیروی محرکه اصلی جفت ارز را باید در تایم فریم 4 ساعته با انبوهی از کندل های نوسانی در کانالی مشخص جستجو کرد. افزایش قیمت بشکل نوسانی و در جهت تشکیل هسته ی اصلاحی موج جاری در حال بوقوع پیوستن می باشد. کندل ها در بازه های زمانی مشخصی در تایم های پایین تر بصورت عمیق تا کف کانال چهارساعته اصلاح می شوند و در نقطه ی مقابل قیمت در کانال چهار ساعته سقف های جدیدتری را ثبت می کند به همین دلیل وجود یک منطقه ی اصلاحی رو به بالا در منطقه ی فعلی برای تایم فریم های هفتگی و ماهانه در حال حاضر تقریبا قطعی می باشد.

همچنین با بررسی امواج داخلی، امواج جدید تایم فریم های ماهانه و هفتگی را می توان یک 5 موجی اصلی پرشتاب دانست که در موج دوم خود در حال حاضر دارای هسته ی داخلی پرنوسان  می باشد که از لحاظ ویژگی های الیوتی بررسی شده میتواند موج 1 و 2 پهنه دونده از موج 3 اصلی را تشکیل دهد بنابراین می توان پیشبینی کرد که بیشترین نوسانات قیمت بر روی همین منطقه صورت گیرد و پس از شکست ترند لاین هفتگی قیمت قله های جدیدی را تجربه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *