تجربه میکند و سپس باز میشود. سپس قیمت بالا و بالاتر میرود و تمام سطوح مقاومت را میشکند.
اگر قیمت نقطه چرخش را به سمت پایین شکست، شما باید جفت را مانند سهام انرون بفروشید. اگر قیمت زیر نقطه چرخش باشد، نشانه تمایل نزولی است و احتمالاً فروشندگان در آن جلسه معاملاتی قدرتمندتر خواهند بود.
هماکنون، نمودار GBP/USD را بررسی میکنیم.
در نمودار فوق، قیمت نقطه چرخش را تست کرد که بهعنوان سطح مقاومت باقی ماند. سپس جفت پایین و پایینتر رفت. اگر متوجه شده بودید که قیمت زیر نقطه چرخش باقی میماند و جفت خود را فروخته بودید، سود خوبی نصیبتان میشد. GBP/USD تقریباً 300 پیپ کاهش داشت!
البته همیشه چنین اتفاقاتی نمیافتد. گاهی اوقات وقتی فکر میکنید که معاملهگران بازار ارز قصد فروش جفت را دارند، حرکت جفت معکوس میشود و به سمت بالا میشکند!
در این مثال، اگر مشاهده کردید که قیمت از نقطه چرخش به سمت پایین در حال شکستن است و جفت خود را فروختید، روز بسیار غمانگیزی خواهید داشت. در جلسه معاملاتی اروپا، نرخ EUR/USD افزایش یافت و درنهایت نقطه چرخش را شکست. سپس جفت بالای نقطه چرخش باقی ماند که نشاندهنده تسلط خریداران بود.
از این اتفاقات چه درسی گرفتیم؟
معاملهگران، دمدمیمزاج هستند!
حسی که معاملهگران نسبت به ارز دارند از روزی به روز دیگر، حتی از جلسهای تا جلسه دیگر به طرز چشمگیری تغییر میکند. به همین دلیل است که وقتی قیمت بالای نقطه چرخش است بهراحتی نمیتوان تصمیم خرید یا وقتی زیر نقطه چرخش است تصمیم فروش گرفت.
اگر از آنالیز نقطه چرخش برای این کار استفاده میکنید بهتر است آن را با شاخصهای دیگر ترکیب کنید تا بتوانید تمایل کلی بازار را بهخوبی تعیین کنید.