تحلیل جفت ارز USDCHF

ساختار کلی جفت ارز

جفت ارز دلار امریکا به فرانک سوئیس در تایم فریم ماهانه دارای ۲ سیکل می باشد. یک سیکل قیمتی و یک سیکل ناقص و ناتمام زمانی که سیکل دوم در دو فاز تا کنون اتفاق افتاده است که هر دو فاز می تواند مربوط به یک موج ناقص و ناتمام باشد. همچنین این جفت ارز ماهیتی نزولی داشته و هرگز نتوانسته است در تایم فریم های بالا هیچ سقف جدیدی را ثبت کند.

شبیه سازی امواج

در چپ ترین قسمت تصویر ریز موجی شارپی مربوط به موجی بزرگ تر را مشاهده می کنید که می تواند یک A بزرگ با فاز اخر ایمپالس باشد. امواج ABCD نیز می توانند ابتدا تا انتهای اصلاحی بلند مدت با کانالی نزولی را تشکیل دهند. نامگذاری امواج بصورت فرضی و صرفا جهت مشخص نمودن سیکل های داخلی می باشد.

بررسی مدل ریزشی بلند مدت

جفت ارز دلار به فرانک موقتا شکلی ساید به خود گرفته است زیرا پس از خروج از مدل گوه نزولی بلند مدت خود بعلت عدم شکست سطح مقاومتی، در محدوده ای مابین لاین بالایی گوه و پایین منطقه مقاومتی در تلاش برای انبساط امواج زمانی خود در تایم های پایین تر است. این امواج طبق موج شماری پست اول می توانند جهت تکمیل موج مواج جاری بشکل ABC به اتمام برسند و پس از ان D تشکیل شود‌.

همچنین خروج جفت ارز از گوه در تایم فریم ماهانه و تایم های پایین تر بصورت مدل های مبتنی بر زمان اتفاق افتاده است و گوه نزولی اکسپایر شده است و دیگر جفت ارز تمایلی به بازگشت به ناحیه قبلی ندارد و اگر قیمت بتواند در تایم فریم هفتگی یک افزایش کوتاه مدت را تجربه کند این اتفاق می تواند منجر به تشکیل موج C کوتاه تر و کمتر شدن شیب نزولی جفت ارز شود.

بررسی شمای داخلی امواج

نمایی از تایم فریم هفتگی و امواج درونی جفت ارز دلار امریکا به فرانک سوئیس مشاهده می کنید. برخلاف ظاهر ارام و ساید در تایم فریم ماهانه، این جفت ارز در تایم هفتگی و پایین تر بسیار مواج است. با بررسی امواج درونی این اقیانوس به این نتیجه می رسیم که جفت ارز در تایم فریم ماهانه روند دار و در سایر تایم فریم ها فاقد هر گونه روند مشخصی می باشد و در میان مدت و پایین مدت نیز بسیار اصلاحی و ساید است و هرگونه تحلیل و تفسیر بر روی ان نیازمند اگاهی از وقایع مرتبط با مسائل اقتصادی و سیاسی این دو کشور خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *